Νεκρό βρέφος παρέμεινε 2 χρόνια σε κατάψυξη σπιτιού

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Γαλλίας, η είδηση ότι το πτώμα ενός νεογέννητου βρέθηκε στην κατάψυξη ενός σπιτιού.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων...φιλοξενεί δηλώσεις της εισαγγελίας, που αναφέρει ότι το πτώμα ανακάλυψαν άνδρες της χωροφυλακής μετά από υπόδειξη του συντρόφου της μητέρας του παιδιού και βρισκόταν πιθανόν μέσα στον καταψύκτη εδώ και δύο χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το παιδί «έζησε για λίγες ημέρες» και η γέννησή του δεν δηλώθηκε στο ληξιαρχείο.

Οι αστυνομικοί είχαν σπεύσει για μια άλλη υπόθεση στην κατοικία αυτού του ζευγαριού, που είχε συνάψει σχέση πρόσφατα, όταν ο σύντροφος της μητέρας τους αποκάλυψε αυτό που γνώριζε εδώ και κάποιες εβδομάδες...

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση. Η μητέρα πάντως δεν ομολογεί και όπως υποστηρίζει η εισαγγελία, “η μητέρα είναι λίγο χαμένη...”.

Η μητέρα έχει δύο ακόμη παιδιά από άλλο γάμο, το νεογέννητο δεν το δήλωσε ποτέ στο ληξιαρχείο, ο σύντροφός της έχει ένα παιδί και αυτός από άλλο γάμο και μαζί το ζευγάρι απέκτησε ακόμα ένα παιδί. Όλα τα παιδιά είναι από 4 έως 7 ετών.

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες