Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός μπήκε στην φυλακή για 400ευρώ;

Για την τραγική του περιπέτεια, που πέρασε πέρσι το Πάσχα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του και αποκάλυψε ότι μπήκε στην φυλακή, ενώ πήγαινε να περάσει τις Άγιες μέρες με την... οικογένειά του, στην ιδιαίτερη πατρίδα όπου διατηρούν την επιχείρησή τους.

Ο Φώτης Σπύρος, μίλησε πρώτη φορά για την φυλάκισή του, εξαιτίας μίας κλήσης που είχε της τάξεως των 400ευρώ λέγοντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ:

«Ήταν πέρυσι το Πάσχα που ετοιμαζόμουν να πάω στην Εύβοια όπου έχουμε ένα ξενοδοχείο, οικογενειακή επιχείρηση, στον Αγιόκαμπο. Έσπασε ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου μου που δεν είχα πάρει χαμπάρι και πήγε στον πίσω άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Εκείνος πήρε τηλέφωνο, με σταμάτησε η αστυνομία και υπήρχαν κάτι χρέη από μια απόφαση που είχε παρθεί το 2008, όπου χωρίς να το γνωρίζω είχα καταδικαστεί ερήμην, δεν μου είχε αποδοθεί ποτέ και πήγα αυτόφωρο, έμεινα δύο μέρες» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός και τόνισε: «Η εμπειρία από την φυλακή ήταν τραγική! Παναγία μου, σε κανέναν να μην συμβεί. Κι όλα αυτό για μια κλήση 400 ευρώ, που δεν μου είχε αποδοθεί ποτέ. Θα μας συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα γιατί αυτοί τώρα διψάνε για αίμα».

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες