Εξαρθρώθηκε από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά

Στα χέρια των αντρών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έπεσαν επτά μέλη εγκληματικής οργάνωσης που... διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών - κυρίως κάνναβη - από την...
Αλβανία στη χώρα μας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των μελών της οργάνωσης ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ έφθασαν πληροφορίες σχετικά με ένα μεγάλο φορτίο κάνναβης το οποίο επρόκειτο να έρθει στη χώρα μας.

Η κινητοποίηση των στελεχών της Δίωξης ήταν άμεση. Μετά από πολυήμερη έρευνα, σήμερα το πρωί ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ελευσίνας ένα φορτηγό ψυγείο το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τόνοι κάνναβης!

Παράλληλα, σε αποθηκευτικό χώρο στου κυκλώματος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου βρέθηκαν ακόμη 81 κιλά χασίς, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του φερόμενου ως εγκεφάλου ονόματι Σ. Η. βρέθηκαν 600 ασκοί μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου με τα οποία, τα μέλη του κυκλώματος Αλβανικής καταγωγής, σκόπευαν να μεταφέρουν ναρκωτικά στο εξωτερικό. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα η κατασχεθείσα ποσότητα είχε μεταφερθεί με άγνωστο σκάφος σε ερημική ακτή του Ν. Αχαΐας, από όπου οι συλληφθέντες την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες