Γιατί ο Παπούλιας ξέσπασε ότι “δεν θα γίνει μαριονέτα”…

Η διαρροή της αποστροφής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ότι δεν σκοπεύει να παίξει πολιτειακά παιχνίδια και να παραιτηθεί πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, δείχνει... ότι ο ανώτατος άρχων της χώρας είναι βαθιά ενοχλημένος από τα σχετικά σενάρια που κυκλοφορούν στο πολιτικό παρασκήνιο, και έρχονται να εξυπηρετήσουν τακτικισμούς των κομματικών επιτελείων.

Το σχετικό ρεπορτάζ της “Real News” είναι εξόχως αποκαλυπτικό, όχι μόνο για την ψυχοσύνθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος τίμησε τον θεσμό και του έδωσε ουσιαστικό περιεχόμενο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, αλλά και για όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, με τον Κάρολο Παπούλια να τα πληροφορείται και να μην κρύβει την οργή του.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να φανεί στην πράξη αν ο Κάρολος Παπούλιας είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε δημόσια παρέμβαση, που θα αποδοκιμάζει “σενάρια” και “σεναριογράφους”, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο θα αναφερθεί εκ των πραγμάτων σε συγκεκριμένα πρόσωπα του πολιτικού σκηνικού, με… διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες