Υπογραφές και… διαγραφές

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση του ονείρου της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αρχική ανησυχία που προκλήθηκε από το υπόμνημα έξι μελών της Ερασιτεχνικής στο ΥΠΕΚΑ και το ...μπλοκάρισμα εκκαθάρισης της ΠΑΕ από τον Χάρη Οικονομόπουλο αποδεικνύονται εμπόδια που ξεπερνιούνται.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό την τρέχουσα εβδομάδα να έχουν μπει οι υπογραφές από τα αρμόδια υπουργεία για τη νομοθετική ρύθμιση που είναι αναγκαία για να προχωρήσει η «Αγια-Σοφιά». Συγκεκριμένα, οι υπουργοί Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, έχουν δεσμευτεί πως δεν θα εμποδίσουν την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης. Σύντομα, δε, αναμένουν στην ΑΕΚ και την έγκριση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου.

Εξάλλου, για την επόμενη Τετάρτη κλήθηκαν σε απολογία τα έξι μέλη της Ερασιτεχνικής που κατέθεσαν υπόμνημα κατά της νομοθετικής ρύθμισης για το γήπεδο κάνοντας λόγο για απόπειρα αρπαγής της περιουσίας του σωματείου. Όλοι τους αναμένεται να διαγραφούν για τη στάση τους.

Όσον αφορά στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία ανησυχία και η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ με την εκχώρηση των αξιώσεων της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από τα χρήματα που θα της επιδικαστούν από την υπόθεση υπεξαίρεσης του Μάκη Ψωμιάδη ο Χάρης Οικονομόπουλος αναμένεται να αποσυρθεί από την υπόθεση.
Πηγή: sport-fm.gr

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες