Ερό: «Πρέπει να βοηθήσουμε τους Ελληνες»Τη χρησιμοποίηση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών πόρων για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα πρέπει να συζητήσουν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής σήμερα στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν-Μαρκ Ερό.

Ο κ. Ερό τάχθηκε υπέρ της...... λήψης νέων μέτρων για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και την αποφυγή μίας «καταστροφικής» εξόδου από την ευρωζώνη, γεγονός που θα είχε αρνητικές συνέπειες για τη νομισματική ένωση.

«Λοιπόν, υπάρχει η δυνατότητα, επί παραδείγματι, να χρησιμοποιηθούν οι διαρθρωτικοί πόροι κατά στοχευμένο τρόπο για την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας, διότι πρέπει να δώσουμε στους Ελληνες κάποιου είδους προοπτική» είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

«Κατά τη συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με την Αγκελα Μέρκελ ετέθη το θέμα μίας πρόσθετης κίνησης, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα να δώσει ώθηση στην οικονομία της», είπε αναφερόμενος στην γαλλο-γερμανική συνάντηση της 15ης Μαΐου. «…η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή στην ευρωζώνη. Πρέπει να τους βοηθήσουμε «, πρόσθεσε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες