Άδεια τα ράφια των φαρμακείων στην Ηλεία

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει οι φαρμακοποιοί της Ηλείας βλέποντας τα ράφια των φαρμακείων τους να αδειάζουν με ανησυχητικό ρυθμό.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες συνεχίζουν να μην προμηθεύουν την αγορά με τα φαρμακευτικά σκευάσματά τους, για τα οποία έχουν ....καταθέσει ενστάσεις στην επιτροπή τιμών.

Έτσι οι φαρμακοποιοί της Ηλείας βρίσκονται σε μιαασταμάτητη επικοινωνία, δανείζοντας ο ένας τον άλλο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από τα φάρμακά τους, αναφέρει δημοσίευμα του prismanews.gr.

Μια ματιά στα ράφια των περισσότερων φαρμακείων σε όλη την Ηλεία, είναι αρκετή για να κατανοήσει κανείς το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει από τις ελλείψεις που προκαλούν φόβο και ανησυχία σε εκατοντάδες ασθενείς.

Σοβαρότατο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν βαριά πάσχοντες και χρόνια ασθενείς καθώς ανάμεσα στα φάρμακα που παρουσιάζουν έλλειψη είναι αντικαρκινικά φάρμακα, φάρμακα για την αντιμετώπιση του ζαχάρου, της πίεσης, του θυρεοειδούς, κορτιζονούχα, αντικαταθλιπτικά, αντιπαρκινσονικά, ινσουλίνες, καρδιολογικά και αντιθυρεοειδικά.

Αναγνώστες