Πότιζε τη χασισοφυτεία με αυτοσχέδια ποτιστήρια!

Ένα πολύπλοκο σύστημα ποτίσματος με λάστιχα που κατέληγαν σε πλαστικά δοχεία σαν ποτιστήρια είχε εγκαταστήσει ένας 50χρονος στην χασισοφυτεία που καλλιεργούσε με σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να εξασφαλίζει την παροχή νερού στα φυτά όταν εκείνος έλειπε!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.... εντόπισαν τη φυτεία με τα 32 δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή δασική περιοχή στο Ανθόφυτο της Ναυπακτίας και ειδοποίησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου που έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον καλλιεργητή. Όταν ο 50χρονος έφτασε και άρχισε να περιποιείται τα χασισόδεντρα, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια και τα σύνεργα για το πότισμα. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στην ταράτσα του σπιτιού του στην Χαλκίδα είχε στήσει τη δική του χασισοφυτεία από επτά δενδρύλλια ένας 43χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Τα φυτά βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης και ωρίμανσης μέσα σε γλάστρες και είχαν ύψος από 0,60 εκατοστά ως ένα μέτρο. Ο καλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες