Απίστευτο: 87χρονη είχε πεθάνει εδώ και 50 μέρες και ο γιος ζούσε δίπλα της!

Νέο οικογενειακό δράμα, αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα -επί της οδού Μπουλούκου – όπου βρέθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα ύστερα από περίπου 50 ημέρες, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης…
Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας διέμενε ο 50χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες που ανησύχησαν από την έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το σπίτι της άτυχης γυναίκας και του γιού της. Οι αστυνομικοί που μπήκαν από την πίσω μεριά του σπιτιού έμειναν άφωνοι όταν αντίκρυσαν τον σκελετό της 87χρονης πάνω σε ένα ράντζο στο διάδρομο του σπιτιού και τρωκτικά να βεβηλώνουν τη σορό της.

Ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής, ενώ η νεκροψία που ακολούθησε απέδειξε ότι η 87χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν έφερε καμία κάκωση που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε την ημερομηνία θανάτου γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Οιγείτονες περιγράφουν το γιο της ηλικιωμένης ως έναν άνθρωπο που επί χρόνια ολόκληρα ζούσε στο υπόγειο του σπιτιού και λίγες φορές τον έβλεπαν να βγαίνει έξω, ενώ οι αστυνομικοί τονίζουν ότι ο 50χρονος δεν είχε συναίσθηση της κατάστασης.

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες