Η περιφέρεια Ηπείρου πληρώνει την ... πρόσκληση του γερμανού προέδρου!

Σε φαρσοκωμωδία του Ντάριο Φο παραπέμπει η ασυνέπεια της Προεδρίας της Δημοκρατίας, που ενώ προσκάλεσε στα Γιάννενα τον Γερμανό Πρόεδρο, Γιοακίμ Γκάουγκ μαζί με μια...ντουζίνα παρατρεχάμενους, δεν πλήρωσε τα έξοδα της επίσκεψης-φιλοξενίας, τα οποία θα πληρώσει η Περιφέρεια Ηπείρου, δηλαδή ο κάθε Ηπειρώτης μέσα από το υστέρημά του! Λες και μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να τον πρισκαλέσουμε. 

Πραγματικά απορούμε με την ευκολία με την οποία αποδέχτηκε να καλύψει τα έξοδα της επίσκεψης-φιλοξενίας η Περιφέρεια Ηπείρου και καλό θα είναι να μας εξηγήσει ο Αλέκος Καχριμάνης, ποιο είναι αυτό το... ιδιαίτερο "πρωτόκολλο" που απαλλάσσει την προεδρία της Δημοκρατίας, από τα έξοδα της φιλοξενίας του προσκεκλημένου που η ίδια προσκάλεσε. 

Εκτός κι αν οι κ.κ. Παπούλιας και Καχριμάνης νομίζουν ότι μας περισσεύουν χρήματα και ο κάθε Ηπειρώτης έχει τη δυνατότητα να καλύπτει τα έξοδα των προσκεκλημένων που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέγει κάθε φορά να προσκαλέσει στην περιοχή. 

Το θέμα με τίτλο: "Έγκριση δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων της επίσκεψης του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Joachim Gauck στα Ιωάννινα, στις 7 Μαρτίου 2014, προσκεκλημένου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια", είναι το 15ο θέμα της σημερινής 7ης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Περιφερειάρχη. Με απλά λόγια, τζάμπα δημόσιες σχέσεις εις υγείαν των κορόιδων!
epirusgate.blogspot.gr

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες