Στις αίθουσες του δικαστηρίου για καζανάκια, παπαγάλους και κοτέτσια

Στις αίθουσες του δικαστηρίου αποφάσισαν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους για ένα…
καζανάκι βρέθηκαν δύο ένοικοι πολυκατοικίας που διαμένουν κοντά στο κέντρο της Πάτρας.

Καθώς ένας μόνο όροφος χωρίζει τους δύο ενοίκους στην ίδια πολυκατοικία, το καζανάκι της τουαλέτας (λόγω έλλειψης ηχομόνωσης) είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού συνδέεται με μια αντλία που λόγω παλαιότητας δημιουργεί θόρυβο, καθώς αντλεί νερό.

Όταν λοιπόν ο «από κάτω» τραβά το καζανάκι, η αντλία «σκούζει» με αποτέλεσμα την όχληση της γειτόνισσας. Οι δύο γείτονες είχαν τσακωθεί πολλές φορές, και οι λογομαχίες… έδιναν και έπαιρναν στην πολυκατοικία, για να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Άλλωστε οι δικαστές στην ελληνική πόλη του νότου έχουν συνηθίσει αντίστοιχες …υποθέσεις, δικάζοντας μέχρι και παπαγάλο.! Κατατέθηκαν, λοιπόν απειλές για μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας σε έναν παπαγάλο σε συνοικία της Πάτρας κοντά στα Ψηλαλώνια. Ο παπαγάλος «μιλούσε» (χωρίς να υπολογίζει τις ώρες κοινής ησυχίας) και κάποιοι είχαν εκνευριστεί…

Νεύρα και μάλιστα πολλά προκάλεσε στους γείτονές του και ηλικιωμένος που μέχρι πέρυσι διατηρούσε κοτέτσι στην ταράτσα του σπιτιού του, καθώς ο κόκορας ξυπνούσε τη γειτονιά από τις 6 το πρωί!

aftodioikisi.gr

Αναγνώστες