Ντοκουμέντο από την αυτοκτονία του Κερτ Κομπέιν

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Σιάτλ δυο φωτογραφίες από το σημείο όπου αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Nirvana, Κερτ Κομπέιν.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει... ένα μικρό κουτί πούρων που περιέχει ένα κουτάλι, ενδεχομένως με υπολείμματα ηρωίνης σε αυτό, βελόνες και έναν αναπτήρα. Δίπλα υπάρχει ένα αποτσίγαρο και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.


Στη δεύτερη φωτογραφία το κουτί των πούρων είναι κλειστό ενώ δίπλα υπάρχει το πορτοφόλι του τραγουδιστή ανοιχτό και φαίνεται η ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τον Ντετέκτιβ Renee Witt, εκπρόσωπο του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτλ, οι αρχές ενδέχεται να ανοίξουν ξανά το φάκελο αυτοκτονίας του Κερτ Κομπέιν.

Στις 8 Απριλίου 1994, το σώμα του Κομπέιν ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, από τον ηλεκτρολόγο Gary Smith, που είχε πάει εκεί για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας.

Εκτός από μια ελάχιστη ποσότητα αίματος που έτρεχε από το αυτί του τραγουδιστή ο ηλεκτρολόγος ανέφερε πως δεν είδε κανένα άλλο σημάδι τραυματισμού, και αρχικά νόμιζε πως κοιμόταν, μέχρι τη στιγμή που είδε το όπλο που ήταν στραμμένο προς το πηγούνι του.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας βρέθηκε που έλεγε, «Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο… εδώ και πάρα πολλά χρόνια». 

Στο σώμα βρέθηκαν συγκεντρωμένα μεγάλα ποσά ηρωίνης και ίχνη από Valium. Το σώμα του Κομπέιν βρισκόταν εκεί για μέρες. Η ιατροδικαστική έκθεση εκτιμά πως ο Κομπέιν πέθανε στις 5 Απριλίου 1994.

Πηγή: DailyMail

Αναγνώστες