Πλατινί: Να επιστρέψετε δυνατοί

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων και την οικονομική κατάσταση στην οποία πρέπει να προσαρμοστούν οι ομάδες τα επόμενα χρόνια, ξοδεύοντας όσα ανάλογα με τα έσοδα τους συζήτησε στη... χθεσινή του συνάντηση στη Νιόν της Ελβετίας ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Μισέλ Πλατινί. Παρών ήταν ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αλλά και η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αθηνά Μπαλωμένου.

Το «τριφύλλι» έχει ένα αξιόμαχο σύνολο φέτος και το μπάτζετ υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το γεγονός ικανοποίησε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. «Τα μηνύματα ήταν θετικά», όπως λένε οι «πράσινοι».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο «Goal» ο Μισέλ Πλατινί, είπε μεταξύ άλλων στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε στο πλάνο σας και να επιστρέψετε δυνατοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι και πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνετε και πάλι πολύ ανταγωνιστικοί στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Από την ΠΑΕ επανέλαβαν ότι τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί μη αδειοδότησης της ομάδας είναι «κακόβουλα σενάρια».

Πηγή: sport-fm.gr

Συμπληρώστε το E-mail σας για να ενημερώνεστε πρώτοι

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστες