Βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος αγνοούμενος σε βάθος επτά μέτρων

Μετά από έξι ημέρες ερευνών, οι δύτες της ΕΜΑΚ, εντόπισαν τον αγνοούμενο 17χρονο, που είχε χαθεί από το πρωί της 25ης Μαρτίου στα νερά της λίμνης, όπου είχε πάει για ψάρεμα μαζί με ...τους φίλους του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάθε μέρα οι δύτες της 1ης ΕΜΑΚ με το σκάφος και τη βοήθεια της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, βουτούσαν στα θολά νερά της λίμνης. Τελικά σήμερα το μεσημέρι βρήκαν το άψυχο σώμα του άτυχου 17χρονο από το Μενίδι, σε βάθος 7 μέτρων.

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην παραλίμνη Μουρικίου Βοιωτίας, κοντά στην Υλίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος ήταν μέλος μιας παρέας τεσσάρων ατόμων από το Μενίδι Αττικής, που το απόγευμα της Δευτέρας πήγαν και έριξαν τα δίχτυα στην παραλίμνη.

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν για να σηκώσουν τα δίχτυα. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ο 17χρονος μαζί με έναν 30χρονο μπήκαν στη λίμνη με μια μικρή βάρκα.

Δυστυχώς η βάρκα αναποδογύρισε και βρέθηκαν και οι δυο στο νερό. Οι φίλοι τους μαζί με κάποιους άλλους ψαράδες που ήταν κοντά έτρεξαν για βοήθεια.

Κατάφεραν και έβγαλαν αμέσως τον 30χρονο, όχι όμως και τον άτυχο 17χρονο.

Αναγνώστες