Στα μαχαίρια Βενιζέλος-Παπανδρέου -Η Κοππά ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψουν 2.000 ευρώ

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, διορισμένη στη θέση αυτή από τον... Γιώργο Παπανδρέου ζητά από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Μια μέρα πριν την παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτού, στην οποία θα παραστεί και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Φώτης Κουβέλης, με το κόμμα του οποίου κατεβαίνει στις ευρωεκλογές η κυρία Κοππά, ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega χαρακτήρισε λάθος την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην εκδήλωση, προσθέτοντας πως «η πρώην διορισμένη συνεργάτιδά του μάς ζητάει να της επιστρέψουμε και 2.000 ευρώ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή του κόμματος».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αναφέρθηκε και στην ενοικίαση της βίλας στο Καστρί στον γιο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατι η πολιτική είναι θέμα και συμβολισμών.

Αναγνώστες