Έθαψαν ζωντανά ενήλικα σκυλιά και κουτάβια! Δείτε τις φωτογραφίες

Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, ανάμεσά τους και πολλά κουτάβια, υποστηρίζουν πως βρήκαν θαμμένα ζωντανά σε ομαδικό τάφο στην Κίνα οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων.

Περίπου εκατό σκύλοι πετάχτηκαν σε λάκκο βάθους... περίπου 6 μέτρων που φαίνεται να ανοίχτηκε με τη χρήση βαρέων μηχανημάτων, κάτι που δείχνει πως ίσως κυβερνητικοί αξιωματούχοι να βρίσκονται πίσω από τη φρικτή αυτή πράξη, σύμφωνα με τους ακτιβιστές.

Όπως γράφει η Daily Mail, αφού πετάχτηκαν εκεί ρίχτηκε και χώμα από πάνω τους, προκειμένου να πεθάνουν από ασφυξία.

Οργάνωση που κλήθηκε να ερευνήσει το περιστατικό κατάφερε να διασώσει ένα κουτάβι και τρία ενήλικα σκυλιά.

Η οργάνωση Yinchuan Dawn Pets Home ασχολήθηκε με την υπόθεση όταν μια γυναίκα, που έψαχνε το σκύλο της κοντά σε χωματερή στην περιοχή Alxa League, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία, κατήγγειλε πως τα άτυχα ζώα παγιδεύτηκαν εκεί την περασμένη Τετάρτη.

Όταν οι ακτιβιστές της οργάνωσης έφτασαν στη σημείο την επόμενη μέρα, ο λάκκος είχε πλήρως καλυφθεί.

«Ακούγαμε κλάματα καθώς σκάβαμε», περιέγραψε ένας από τους ακτιβιστές. «Ήταν μια βάρβαρη και άκαρδη πράξη ακόμα και για την περιοχή», σχολίασε ένας άλλος.

Κατάφεραν να σώσουν, σοβαρά τραυματισμένα, μόνο λίγα από τα άτυχα σκυλιά που υπέφεραν έναν τέτοιο φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με άλλο εθελοντή, στην επόμενη επίσκεψή τους μια μέρα μετά διαπίστωσαν πως τα νεκρά ζώα είχαν μεταφερθεί αλλού…

«Νοικιάσαμε εκσκαφέα και βρήκαμε έξι σκυλιά που είχαν ήδη συνθλιβεί από άλλον εκσκαφέα πριν φτάσουμε εμείς», είπε. «Τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν σε άγνωστο μέρος».

Αξιωματούχοι της περιοχής πάντως αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό και είπαν πως άρχισε έρευνα για το θέμα.Αναγνώστες