Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε γαμπρό και συμπεθέρα–Ήταν ζήτημα τιμής

Παραλίγο να έχουμε οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα - Ο 38χρονος πεθερός επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τον 21χρονο γαμπρό και την 50χρονη συμπεθέρα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η επιστροφή ...
της νύφης στον πατέρα της από το γαμπρό, αποτέλεσε την αιτία του σοβαρότατου αυτού επεισοδίου που συνέβη στο σπίτι της οικογένειας του γαμπρού.

Ο πεθερός πήγε να ζητήσει το λόγο από τον 21χρονο γαμπρό του και την οικογένειά του, για την πράξη αυτή, που τον εξαγρίωσε. Την ώρα της έντασης, ο 38χρονος δράστης άρπαξε έναν χαρτοκόπτη και προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και αλλού στην 50χρονη συμπεθέρα του, καθώς επίσης χτύπησε και τον γαμπρό του. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και ως αργά το βράδυ της Παρασκευής αναζητείτο από τις Αρχές.

Ο 50χρονη γυναίκα και ο γιος της μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τα τραύματα του 21χρονου αποδείχθηκαν επιπόλαια και μετά από την περιποίησή τους πήρε εξιτήριο. Όμως τα τραύματα της 50χρονης μητέρας του ήταν πιο σοβαρά και παρέμεινε για νοσηλεία.

Αναγνώστες