Χαραλαμπίδου: Μαύρο σε εκφραστές μνημονίου και «Μαυρογιαλούρους»

Επίθεση κατά του Γιάννη Ιωαννίδη, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, χαρακτηρίζοντας την εχθεσινή διαδικασία ψήφισης του πολυνομοσχεδίου «κόλαφο για τη δημοκρατία» και τον κ. Ιωαννίδη «δεσμευμένο απέναντι σε τράπεζες και τρόικα».

Η δήλωση της κ. Χαραλαμπίδου, έχει ως εξής...:

«Ο κύριος Ιωαννίδης πιστός στις δεσμεύσεις του απέναντι στις τράπεζες και την τρόικα, υπερψήφισε χθες το 4ο Μνημόνιο. Σε μια διαδικασία κόλαφο για την δημοκρατία, όπου παραιτήθηκαν υπουργοί, διαγράφηκαν βουλευτές και η κυβέρνηση με γραφειοκρατικά κόλπα αρνήθηκε, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Ιωαννίδης μαζί με 150 άλλους βουλευτές χάρισε στις τράπεζες όλες τις μετοχές που είχε αγοράσει το δημόσιο με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Επιπλέον, ψηφίζοντας τα άρθρα 1 και 3 του πολυνομοσχεδίου εξαφανίζει ουσιαστικά ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους (φαρμακοποιοί, ταξί, φορτηγά), κάνει ακόμη χειρότερες τις εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό σύστημα και δίνει τη χαριστική βολή στην εγχώρια κτηνοτροφία και την γαλακτοπαραγωγή. Η επιλογή αυτή ορίζει και το πώς θα διαχειριστούν την Περιφέρεια. Σε ενάμιση μήνα από τώρα και αυτός και ο κύριος Τζιτζικώστας, που διαφωνεί δήθεν προεκλογικά όμως στην πράξη εφαρμόζει την ίδια πολιτική, θα ζητήσουν την ψήφο του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας. Η λύση είναι μία: μαύρο στους εκφραστές του μνημονίου και τους «Μαυρογιαλούρους». Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για την ανατροπή στην Κεντρική Μακεδονία, ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή σε όλη τη χώρα.»

Αναγνώστες