Ποια η ηλικία των γυναικών που τρελαίνει τα αρσενικά και θέλουν σεξ μαζί τους

Η αλήθεια είναι ότι εάν θέλουν οι γυναίκες μπορούν να τρελάνουν και το πιο απαιτητικό αρσενικό.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι ποια είναι η ηλικία των θηλυκών που κάνουν τους άνδρες να τρελαίνονται γι’ αυτές.

Την απάντηση πλέον δίνει....
μια νέα μελέτη η οποία αποκαλύπτει σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο σέξι, πιο γοητευτική και πιο άνετη με το σώμα της.

Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Κέντρο Hackensack στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ διαπίστωσαν πως η γυναίκα είναι πιο ενεργή σεξουαλικά και πιο θελκτική από τα 31 μέχρι τα 45 της χρόνια.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα γυναικών είναι πιο δραστήρια σεξουαλικά, έχει περισσότερη φαντασία στ σεξ, ενώ ξέρει καλύτερα το σώμα της. Έτσι, μπορεί να διεκδικήσει αυτό που την ικανοποιεί ερωτικά.

Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν πως στην ηλικία των 31 μια γυναίκα είναι στα καλύτερά της – η ομορφιά βρίσκεται στα καλύτερά της, η γυναίκα είναι περιποιημένη, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει.

Μπορεί το γυναικείο κορμί και το πρόσωπο στα 18–27 να είναι βιολογικά στα καλύτερά του, όμως οι γυναίκες άνω των 30 ξέρουν πώς να το διαχειρίζονται σωστά.

Όταν ζητήθηκε από τους άνδρες να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για την ηλικία στην οποία θεωρούν πως μια γυναίκα είναι πιο θελκτική, οι περισσότεροι κατέληξαν στην ηλικία των 31–33 ετών.

Αναγνώστες