Η σωστή σειρά για να βάζεις τα προϊόντα ομορφιάς

Σέρουμ, κρέμες ματιών και προσώπου και λάδια είναι μερικά από τα προϊόντα που βάζεις καθημερινά στο πρόσωπό σου. Ποια είναι, όμως, η σωστή σειρά για να τα βάζεις; 

Δες παρακάτω...

Σέρουμ

Το σέρουμ είναι ιδανικό για να δίνει στο πρόσωπό σου τη βιταμίνη C και E που χρειάζεται καθημερινά. Υπάρχουν σέρουμ ειδικά για την επιδερμίδες με ακμή, για λάμψη και για κάθε τύπο δέρματος.

Κρέμα ματιών

Αμέσως μετά το σέρουμ καλό είναι να βάζεις την κρέμα ματιών σου. Προβλήματα όπως είναι οι μαύροι κύκλοι, τα πρησμένα μάτια και οι σακούλες δε λύνονται από μόνα τους. Μία κρέμα ματιών είναι ιδανική για την ενυδάτωση της περιοχής καθημερινά.

Κρέμα ενυδάτωσης

Για να καταπολεμήσεις το ξηρό δέρμα και να το προετοιμάσεις για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει καλό είναι να ξεκινάς την ημέρα σου με μία ενυδατική κρέμα την οποία θα απλώνεις αμέσως μετά την κρέμα ματιών. Το όμορφο δέρμα είναι το κλειδί για υπέροχο πρόσωπο είτε του βάλεις μακιγιάζ είτε το αφήσεις φυσικό.

Έξτρα tip: Αν το δέρμα σου είναι πολύ ξηρό καλό είναι να εντάξεις και ένα λαδάκι για το πρόσωπο στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου για να του ξαναδώσεις ζωή. Το λάδι αυτό καλό είναι να το βάζεις μετά την ενυδατική κρέμα.
olagiatingunaika.gr

Αναγνώστες