ΦΡΙΚΗ! Άφησε ύαινα να του φάει τα γεννητiκά του opγανα επειδή…

Δεν είναι το πιο… αναίμακτο, ωστόσο είναι σίγουρα το πιο (τουλάχιστον) περίεργο μονοπάτι που ακολούθησε κανείς για να γίνει… πλούσιος!

Ο Chamangeni Zulu από τη Ζάμπια, λοιπόν, «δώρισε» σε μια ύαινα τα γενnητικά του opγανα, μετά από συμβουλή μάγου-γιατρού (αυτών ντε στην Αφρική με τα γιατροσόφια και τις περίεργες / ευφάνταστες – βλέπε αυτή - ιδέες και λύσεις), για το...
πώς θα γίνει πλούσιος!

Για ορεκτικό, μάλιστα, η ύαινα… τσίμπησε και τρία δάχτυλα στο απρόσμενο γεύμα που της προσφέρθηκε σε ζούγκλα της Chipata.

«Όταν έφθασα εδώ από το Μαλάουι, γνώρισα μερικούς επιχειρηματίες οι οποίοι μου είπαν πως ο καλύτερος τρόπος για να γίνω πλούσιος είναι να θυσιάσω μέρη του σώματος μου», τόνισε αρχικά ο 24χρονος Αφρικανός, για να δώσει περισσότερες… κiνκι λεπτομέρειες: «Πήγα στη ζούγκλα, όπου έμεινα γuμνός, όπως με συμβούλεψαν. Τότε ήρθε μια ύαινα και άρχισε να τρώει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Τελικά κατέληξε στα γενnητikά μου opγανα».

(Βέβαια, αφού ήταν πιο νόστιμα και σιγά μην έχανε τέτοιο λουκούλλειο γεύμα χωρίς κόπο!)

Μετά την επίθεση, ο άτυχος (;) και πάνω από όλα, ευκολόπιστος νεαρός σύρθηκε στο δρόμο όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί επιβεβαιώθηκε πως άφησε μια για πάντα τον… ανδρισμό του κάπου εκεί στη ζούγκλα…

Αναγνώστες