Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας βάλει φυλακή

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακυρώσει τα πάντα και «να μας βάλει φυλακή» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε διαδικτυακή του συνέντευξη απευχόμενος την ανάγκη συνεργασίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος ειδικότερα στις... επικείμενες εκλογές του Μαΐου, αφού εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές θα τα πάει καλύτερα από ό,τι δείχνουν οι μέχρι σήμερα μετρήσεις, δεν έδειξε καμία πρόθεση παραίτησης ανεξαρτήτως αποτελέσματος αναρωτώμενος τι θα κάνουν όσοι ενδεχομένως θέλουν να τον αμφισβητήσουν αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, «θα τον αμφισβητήσουν, θα ζητήσουν να φύγει για να καταστραφεί το ΠΑΣΟΚ, να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυβέρνηση και να πάει η χώρα σε εκλογές;» προσθέτοντας ότι μια τέτοια στάση θα αποτελέσει συνδυασμό ανοησίας, κυνισμού και αμετροέπειας.

Στη συνέντευξή του στο TheToc.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου υπενθυμίζοντας ότι ήταν ο αρχιτέκτονας της συνεργασίας με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, το Νοέμβριο του 2011 και επαναλαμβάνοντας ότι το πρόβλημά του με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά δεν ήταν ουσιαστικό αλλά αισθητικό.

Μιλώντας, τέλος, για την οικονομία, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα και νέο μνημόνιο και ότι η χώρα θα βγαίνει σταθερά, πλέον, στις αγορές επαναλαμβάνοντας ότι το δημόσιο χρέος είναι απολύτως βιώσιμο.

Αναγνώστες