Για λύπηση ο Τούρκος Πρωθυπουργός! Σε ένα σκαμνί να «κραυγάζει για βοήθεια» - Αυτή είναι καλύτερη φωτογραφία της ημέρας! [photo]

Όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από τον τόπο της τραγωδίας στη Μαγνησία της Τουρκίας, δήλωνε ότι είναι στη μοίρα των ανθρακωρύχων να πεθαίνουν στις στοές των ορυχείων δε μπορούσε να φανταστεί τι του επιφύλασσε η δική του μοίρα...
λίγες ώρες αργότερα.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας αποφάσισε να μεταβεί στο ορυχείο της Σόμα στην επαρχία της Μανίσα (Μαγνησία) για να συμπαρασταθεί στους συγγενείς των 274 ανθρακωρύχων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα της Τρίτης.

Ωστόσο ο Ερντογάν, σύμφωνα με το iefimerida, έζησε αυτή τη φορά στο... πετσί του την οργή των ανθρώπων. Οι πολίτες επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, το κλότσησαν, το χτύπησαν με τα χέρια τους, του πέταξαν μπουκάλια και ανάγκασαν τους άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν να τον φυγαδεύσουν, προσφέροντάς του καταφύγιο σε ένα σούπερ μάρκετ!


Τις τελευταίες ώρες «κυκλοφορεί» στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν καθισμένο σε ένα σκαμνάκι, μάλλον σοκαρισμένο, να περιμένει να ηρεμήσει το οργισμένο πλήθος για να αποχωρήσει με ασφάλεια. Κανείς δε μπορεί να μπορεί να πει με βεβαιότητα πως η φωτογραφία δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Αναγνώστες