Η αστυνομία διέκοψε συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Χαλκιδική -Παρών ο υπουργός Καράογλου (video)

Καταγγελίες που έκαναν οι κάτοικοι της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική για διατάραξη κοινής ησυχίας, «χάλασαν» όχι μόνο τα «λαμπερά» εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείου του...
Ιβάν Σαββίδη «Pomegranate Wellness Spa Hotel» στην περιοχή, όπου έδωσαν το «παρών» δεκάδες Έλληνες και Ρώσοι επώνυμοι, αλλά και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν επί σκηνής.

Ο καλλιτέχνης, που ήταν προσκεκλημένος, προκειμένου να διασκεδάσει όσους θα παραβρίσκονταν στη λαμπερή βραδιά, τελικά βρήκε τον… μπελά του: λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η αστυνομία διέκοψε το πρόγραμμα, την ώρα που στη σκηνή ήταν τόσο ο ίδιος, όσο και ο γνωστός Ρώσος Philipp Kirkorov.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν εμφανώς ενοχλημένος και εξέφρασε την δυσφορία του για το απρόοπτο συμβάν σε συνομιλητές του.

«Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στη Χαλκιδική… Να έρχεται η αστυνομία στις 12 και να μας λένε να κλείσει η μουσική… Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι δίκαιο έχει ο Σφακιανάκης. Αυτά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν», είπε ο Αντώνης Ρέμος εκ μικροφώνου και πρόσθεσε «εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω και ας έρθουν να πάρουν εμένα αυτόφωρο. Το πάρτι στην Ελλάδα συνεχίζεται». Και αυτό έκανε: συνέχισε να τραγουδάει.

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, που ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων, παρενέβη και κατέβαλε προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βρεθεί λύση. «Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Συλλάβετε εμένα. Η συνέχεια στη φυλακή», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγουδώντας το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» τελικά αποχώρησε και χαιρέτησε τον κόσμο λέγοντας: «Όπως βλέπετε το καλοκαίρι στη Χαλκιδική θα είναι καυτό, γιατί η αστυνομία είναι πολύ επιβλητική».

Αναγνώστες