ΣΟΚ: Απήγαγε και έσφαξε 10μηνών μωρό για να εκδικηθεί το αφεντικό του

Μια απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στην Κίνα, όπου ένας υπάλληλος εστιατορίου απήγαγε και σκότωσε ένα μωρό, μόλις 10 μηνών, γιατί είχε...
παράπονα από το αφεντικό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος Γουάνγκ Γουίλαν, σκότωνε τα κοτόπουλα σε εστιατόριο της πόλης Jiaxing, όμως οι συνάδελφοι του έκαναν παράπονα ότι ήταν ιδιαίτερα αργός.  Τότε, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον απέλυσε, αλλά επειδή τον λυπήθηκε τον άφησε να μείνει σε ένα δωματιάκι πάνω από το κατάστημα και του έδινε και ένα μικροποσό για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς.


Ο 45χρονος όμως ήταν εξαγριωμένος και πίστευε ότι τον αδικούσαν. Έτσι, σε μια οικογενειακή γιορτή… απήγαγε το μόλις 10 μηνών ανηψάκι του ιδιοκτήτη, ενώ στην συνέχεια το… έσφαξε επειδή όπως είπε… «έκλαιγε συνέχεια»!


Ο αδίστακτος άνδρας παράτησε το άψυχο κορμάκι του μωρού σε δασική περιοχή κοντά στο εστιατόριο και στην συνέχεια πήγε σε ένα τοπικό μπαρ, όπου και συνελήφθη.


Η αστυνομία βρήκε το μωρό, το πρωί της Τετάρτης, ενώ η μητέρα του αδικοχαμένου μωρού υπέστη ΣΟΚ όταν είδε το παιδί της νεκρό και γεμάτο αίματα!

Αναγνώστες