Πακιστάν: Μόλις 11 χρόνια κάθειρξη σε 2 κανίβαλους αδελφούς – έφαγαν ένα νεκρό μωρό

Σημειώνεται ότι τα δυο αδέλφια είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού. Η αστυνομία είχε αναφέρει... ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει(!)

Σε μόλις έντεκα χρόνια κάθειρξη καταδίκασε την Τετάρτη δικαστήριο του Πακιστάν δύο αδελφούς που έφαγαν ένα νεκρό μωρό, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

Ο Φάρμαν Άλι και ο αδελφός του Μοχάμαντ Αρίφ, που ζούσαν στο χωριό Ντάρια της επαρχίας Πουντζάμπ, συνελήφθησαν τον Απρίλιο ύστερα από καταγγελίες των γειτόνων για μία άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι τους. Η αστυνομία ανακάλυψε το κρανίο ενός βρέφους, ενώ ο Αρίφ παραδέχτηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε κλέψει τη σορό του βρέφους από γειτονικό κοιμητήριο και το είχε φάει, ανακοίνωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ζαφάρ Ικμπάλ.

Σημειώνεται ότι τα δυο αδέλφια είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού του πτώματος ενός άνδρα. Η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει(!)

«Το αντιτρομοκρατικό δικαστήριο τους καταδίκασε σε έντεκα χρόνια και τέσσερις μήνες καταναγκαστικά έργα», δήλωσε ο Σάκιρ Χουσάιν Ντάουρα, αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για σκύλευση νεκρών, απόκρυψη στοιχείων και τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση του Πακιστάν να υιοθετήσει έναν νόμο που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι σύζυγοι και οι οικογένειες των δύο ανδρών τους είχαν εγκαταλείψει πριν μερικά χρόνια και έκτοτε ζουν σε πλήρη απομόνωση.

Αναγνώστες