Δείτε τον 23χρονο μαραγκό που στέφθηκε πιο σέξι άνδρας του πλανήτη (εικόνες)

Ετών 23, ξανθός, γαλανομάτης, Δανός και… μαραγκός: αυτός είναι με λίγες λέξεις ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη για το 2014, όπως προέκυψε μετά τα ...
καλλιστεία «Mr. World», στα οποία αποκαλύφθηκαν και το κορμί, αλλά και η συγκινητική του προσωπική ιστορία!


Ο Νίκλας Πέντερσεν πήρε τον τίτλο ξεπερνώντας άλλα 45 hot αγόρια από όλο τον κόσμο, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν δύο… ηθοποιοί, ο Εμανουέλ Ικουμπέσε από την Νιγηρία και ο Χοσέ Πάμπλο Μινόρ από το Μεξικό, αντίστοιχα.


Ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη έχει ύψος 1.81, μένει σε προάστιο της Κοπεγχάγης και του αρέσουν τα ταξίδια και η RnB μουσική. Όταν δεν ασχολείται με τα… πριονίδια, πηγαίνει στο γυμναστήριο, παίζει ποδόσφαιρο και κολυμπά, ενώ ονειρεύεται να ανοίξει την δική του εταιρεία ξυλείας! Οι φίλοι του τον φωνάζουν «βούλα», από ένα εκ γενετής σημάδι που έχει στο πλάι του κεφαλιού του.


Εκτός του ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το κορμί και το στυλ του, ο Νίκλας αποκάλυψε στη σκηνή του διαγωνισμού και μία συγκινητική πτυχή της ζωής του: «θέλω να κάνω την διαφορά για ανθρώπους που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές δράσεις. Ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο όταν ήμουν δύο ετών, οπότε, θα ήθελα να βοηθήσω στο να συγκεντρωθούν χρήματα για τους ασθενείς, αλλά και για να βρεθεί μία αποτελεσματική θεραπεία και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές», είπε στη συνέντευξή του!

Αναγνώστες