Μην πιστεύεις τίποτα! Οι 8 τρόποι για να ξεπεράσεις τον πρώην σου που δεν έπιασαν ποτέ

Αν αυτό το διάστημα σε βασανίζει το "θέλω να χωρίσουμε" του πρώην σου, καταλαβαίνουμε ότι διανύεις μία περίοδο στην οποία προσπαθείς να πατήσεις στα πόδια σου και να...
αφήσεις πίσω σου την γλυκιά του ανάμνηση. Είμαι σίγουρη πως μετά το παγωτό, που έφαγες μπροστά στη τηλεόραση, και το αλκοόλ, που κατανάλωσες τα βράδια, κατάλαβες ότι αυτά τα κόλπα δεν πιάνουν... Όπως και οι υπόλοιποι μύθοι που ακολουθούν... (και εμείς σε ενημερώνουμε για να μην χάνεις τον χρόνο σου).

1ος Μύθος: Για να τον ξεπεράσεις θα χρειαστείς ακριβώς το μισό χρονικό διαστημα από την περίοδο που είχατε σχέση. Δηλαδή αν είχες σχέση μαζί του τέσσερα χρόνια, θα καταφέρεις να τον ξεχάσεις δύο χρόνια μετά; Αυτό δεν είναι μόνο καταστροφικό, αλλά και απόλυτα παράλογο. Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί να αφήσεις αυτή τη σχέση πίσω σου. Πιθανόν και πιο σύντομα από όσο νομίζεις αυτή τη στιγμή.

2ος Μύθος: Βρες άμεσα έναν τύπο για να περνάς τις ώρες σου. Ο γνωστός και rebound guy μπορεί να γεμίσει την ατζέντα σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρει να σε κάνει να μην σκέφτεσαι τον πρώην σου. Μάλιστα, κάθε φορά που θα λέει ή θα κάνει κάτι αναπόφευκτα θα τον συγκρίνεις με τον προηγούμενο και τότε όλο και πιο "ύπουλα" θα γυρνάς στον άλλον.

3ος Μύθος: Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις ένα οδυνηρό χωρισμό είναι να φας ένα λίτρο παγωτό ή να βγεις έξω και να μεθύσεις με μπόλικο αλκοόλ. Αναπόφευκτα θα τα κάνεις αυτά, αλλά δεν είναι εποικοδομητικές πράξεις οι οποίες θα σε πάνε μπροστά. Και ούτε θα φέρον τον επόμενο άμεσα. Απλά μην!

4ος Μύθος: Αν εκείνος πάει σε κάποιο πάρτι και το μάθεις, βάλε το πιο σέξι φόρεμα σου δείξε του τι χάνει. Να είσαι σίγουρη πως αν εμφανιστείς στο πάρτι ως υπερπαραγωγή θα ξέρει σίγουρα πως αυτή την guest εμφάνιση την έκανες για εκείνον. Και όχι μόνο δεν θα ανεβαίνεις στα μάτια του, αλλά θα του δείξεις να καταλάβει ότι τον θες ακόμη.

5ος Μύθος: Είναι προτιμότερο να τον κρατήσεις φίλο στα social media για να του δείξεις και ότι διασκεδάζεις και ότι είσαι πολύ cool. Mέχρι να γίνεις cool δεν θα είσαι cool και εκείνος θα το ξέρει. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς το Facebook για check in και φωτογραφίες τόσο θα δείχνεις σε εκείνον ότι τον θες ακόμη. Αυτό θες;

6ος Μύθος: Κάποια στιγμή θα γίνει κάτι που θα δώσει το πραγματικό τέλος. Μερικές σχέσεις ρίχνουν αυλαία ξαφνικά και όχι την ιδανική στιγμή. Μην περιμένεις να μιλήσετε κάποια στιγμή, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Οι τίτλοι πέφτουν όταν το πάρεις μέσα σου απόφαση. Μην περιμένεις να γίνει κάτι για να αποδεχτείς αυτόν τον χωρισμό

7ος Μύθος: Αν μιλάς στις φίλες σου για εκείνον θα τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα. Το ότι φέρνεις στο νου σου τις ωραίες στιγμές που ζήσατε, τα χατίρια που σου έκανε και τα βράδια που μιλούσατε για ατελείωτες ώρες δεν βοηθάει στο να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου. Οι αναμνήσεις μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν για αυτό μην τις ζεις ξανά και ξανά.

8ος Μύθος: Η επόμενη κοπέλα του θα είναι η καλύτερη εκδοχή σου. Μπορεί να είναι και η χειρότερη εκδοχή σου! Δεν ξέρεις τι θέλει και είναι άσκοπο και ψυχοφθόρο να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα κορίτσια.
 http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/96295-min-pisteyeis-tipota-8-mythoi-gia-to-pos-tha-xeperaseis-ton-proin-soy-poy-den-epiasan-pote#ixzz34MmhqAGc

Αναγνώστες