Ρόδος: Ο φούρνος μικροκυμάτων έκρυβε μισό κιλό ηρωίνης!

Καλοστημένη ήταν η μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Αθήνα μέσω μεταφορικής εταιρείας που την έστειλε εν αγνοία της στη...
Ρόδο κρυμμένη μέσα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων! Η γυναίκα που τον παρέλαβε, είχε φτάσει στο νησί αεροπορικώς την περασμένη Τρίτη.

Η 41χρονη Ελληνίδα συνελήφθη επ” αυτοφώρω από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ αναζητούσε αγοραστές στην πόλη της Ρόδου για τα 496 γραμμάρια ηρωίνης που είχε μαζί της. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρέθηκαν ο φούρνος, ένα ψαλίδι και ένα μαχαίρι με υπολείμματα ηρωίνης που απέδειξαν πώς είχε γίνει η μεταφορά, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν αποκόμματα εισιτήριων διαφόρων μέσων μεταφοράς από και προς την Αθήνα.

Η δράστιδα ομολόγησε ότι σχεδίαζε να διακινήσει την ηρωίνη κατ” εντολή ενός Αλβανού και ενός Έλληνα, ενώ είχε ήδη παραδώσει άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών σε έναν άλλο Έλληνα στη Ρόδο. Οι αποστολείς της ηρωίνης αναζητούνται στην Αθήνα, ενώ η 41χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Αναγνώστες