Σκότωσε την κόρη της φίλης του γιατί λερώθηκε!

Την κλώτσησε τόσο δυνατά που το συκώτι του μωρού έσπασε στα δύο!

Ενας άντρας καταδικάστηκε σε ισόβια όταν... παραδέχθηκε ότι σκότωσε την κόρη της φίλης του. Ο 19χρονος δήλωσε στο δικαστήριο ότι εκνευρίστηκε πολύ και έχασε τον έλεγχο όταν είδε το 2χρονο κορίτσι να είναι λερωμένο.

Οι γιατροί είπαν ότι βρήκαν το παιδί πεσμένο σαν «κουρέλι» μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού μετά την επίθεση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά άφησε την τελευταία της πνοή την ίδια μέρα.

Ο δράστης παραδέχθηκε λίγο αργότερα ότι κλώτσησε το μικρό παιδί στο στομάχι τόσο δυνατά που το συκώτι του κόπηκε στα δύο!

Η μητέρα, η οποία παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ουσιών, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ότι προκάλεσε βλάβη στο παιδί ή ότι δεν το πρόσεχε αρκετά ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για άσκηση βίας στα άλλα δύο παιδιά της.

Ο δράστης είπε αρχικά στους γιατρούς ότι η μικρή είχε πέσει από την τουαλέτα αλλά εκείνοι κατάλαβαν ότι έλεγε ψέματα αφού οι κόρες των ματιών του παιδιού ήταν διεσταλμένες ενώ αγωνιζόταν για να αναπνεύσει. 

Ο ιατροδικαστής βρήκε στο σώμα του μωρού παλαιότερα τραύματα ενώ έφερε μώλωπες στα χέρια και στο πρόσωπο.Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/460849/skotose-tin-kori-tis-filis-toy-giati-lerothike#ixzz34vXJ6tA7

Αναγνώστες