Στατιστικά στοιχεία για το σεξ που σοκάρουν άντρες και γυναίκες

Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους ισχυρίζονται ότι έχουν οι άντρες και πόσους οι γυναίκες; Τι απαντάει το κάθε φύλο για την συχνότητα αυνανισμού; Σε ποιο ποσοστό φτάνουν σε οργασμό στο σεξ...
οι άντρες και σε ποιο οι γυναίκες;

Δείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα, πικάντικα και σε πολλές περιπτώσεις απρόσμενα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το σεξ:

Αυνανισμός: Το 60% των ανδρών παραδέχεται ότι έχει αυτοϊκανοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο, ενώ ένα εντυπωσιακό 84% των γυναικών ηλικίας μεταξύ 25 και 29 ετών ισχυρίζεται ότι έχει αυνανιστεί κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι γυναίκες που παραδέχονται πως το κάνουν, φαίνεται πως το κάνουν πιο αραιά σε σύγκριση με τους άντρες, περίπου 10% με 30% πιο σπάνια μέσα στο έτος.

Σεξουαλική εμπειρία: Το 36% των γυναικών λέει ψέμματα στον σύντροφό τους σχετικά με τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που είχαν στο παρελθόν, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ανέρχεται στο 49%.

Σεξουαλική ικανοποίηση: Μόλις το 25% των γυναικών είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την σεξουαλική τους ζωή σε αντίθεση με το πολύ υψηλότερο 50% στους άντρες.

Αντισύλληψη: Αν υπήρχε αντισυλληπτικό χάπι για άντρες, τότε το 73% των γυναικών θα ήθελαν να το πάρει ο σύντροφός τους, ενώ και οι άντρες δεν είναι αρνητικοί στην ιδέα, αφού το 68% συμφωνεί.

Οργασμός: το 75% των αντρών φτάνει πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι μόλις 29%.

Σεξ για πρώτη φορά: Οι άντρες κάνουν σεξ για πρώτη φορά στη ζωή τους στην ηλικία των 17,4 ετών κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες στην ηλικία των 16,9 ετών.

Χωρισμός: Το 27% των γυναικών λέει ότι ένας σύντροφός τους τις χώρισε με ηλεκτρονικό τρόπο (email, μήνυμα στο κινητό κλπ). Το 16% των γυναικών λέει ότι ένας άντρας χώρισε μαζί τους απλά με το να διακόψει πλήρως τις επαφές. Το 80% των αντρών υποστηρίζει ότι οι χωρισμοί είναι κάτι που πρέπει να γίνεται πρόσωπο-με-πρόσωπο, ενώ μόλις το 4% παραδέχεται ότι έχει χωρίσει με κάποια σύντροφό του ηλεκτρονικά.

Γάμος: Το 55% των γυναικών ισχυρίζεται ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση (από την κοινωνία, την οικογένεια, τους φίλους κλπ) για να παντρευτούν, αλλά το 36% λέει ότι δεν θα έκανε σχέση με κάποιον άντρα αν δεν έβλεπε προοπτική γάμου στο μέλλον. Το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες είναι στο 33%.

Τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα του Κέντρου Προώθησης Σεξουαλικής Υγείας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα.
πηγη

Αναγνώστες