Ποια ονόματα παίζουν για τη θέση του Θεοχάρη

Συνωστισμός υποψηφίων σημειώνεται για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Μολονότι θα καλυφθεί μετά από ανοικτό διαγωνισμό, ο οποίος θα προσομοιάζει με τη διαδικασία του opengov, βάσει της οποίας ...είχε επιλεγεί και ο κ. Χάρης Θεοχάρης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά είναι και τα πολιτικά πρόσωπα που θα έβλεπαν με καλό μάτι μια μετακίνηση τους προς τα εκεί. Ακόμα και κυβερνητικά στελέχη, πρώην αλλά και νυν, φέρονται να ενδιαφέρονται για την περίπτωση.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων «παίζει» το όνομα του κ. Γ. Μαυραγάνη, νυν υφυπουργού Οικονομικών, ο οποίος προέρχεται από την αγορά και μάλιστα από μεγάλο ελεγκτικό οργανισμό. Κατά συνέπεια, έχει τη σχετική κουλτούρα για να διαχειρισθεί ένα τέτοιο πόστο.

Επίσης, στο τραπέζι των συζητήσεως φέρεται να «έπεσε» και το όνομα του πρώην, πλέον, υφυπουργού Ανάπτυξης, Θ. Σκορδά, ο οποίος, πάντως, δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση, ενώ πολύ ψηλά στη λίστα λέγεται ότι είναι και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ενδιαφέρον, όμως, θα έχουν και τα ονόματα των τεχνοκρατών που θα ενδιαφερθούν για την περίπτωση. Γιατί, δεν αποκλείεται, στο τέλος η επιλογή να γίνει μεταξύ αυτών.

Αναγνώστες