ΣΟΚ: Έκαψαν ζωντανό τον Μπρούνο γνωστός ως «Greek Kamaki»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο «Μπρούνο» από τη Ρόδο, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Greek Kamaki» κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του, έπειτα από ...δολοφονική επίθεση. 

Η εμβληματική cult φυσιογνωμία των δεκαετιών του 70’ και του 80’ , ο άνθρωπος που αντιπροσώπευε όσο κανείς άλλος τον όρο «ελληνικό καμάκι», φαίνεται να έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης μέσα στην οικία του στη Ρόδο.

Ο τρόπος ζωής του τον έκανε πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ «Οι κολοσσοί του έρωτα» («Colossi of love»), που προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του στην οδό Πεισάνδου, στην περιοχή Άγιος Φανούριος.

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έμελλε να αντικρίσουν το άψυχο σώμα του απανθρακωμένο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος εντόπισαν ευρήματα που έδειχναν ότι δεν ήταν μια «τυχαία» φωτιά και ενημέρωσαν σχετικά τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Αναγνώστες