Κρητικός "εγκαινίασε" τις κάμερες ασφαλείας με "μπαλωθιές"! [photo]

Με "μπαλωθιές" υποδέχτηκε Κρητικός τις κάμερες καταγραφής των ορίων ταχύτητας στο ΒΟΑΚ...

Μόνο που το όπλο των μπαλωθιών δεν "κοίταζε" τον ουρανό αλλά ήταν στραμμένο... πάνω στην κάμερα...!

Κάποιοι δεν άργησαν να δείξουν την πραγματική τους φύση, αυτή των απολίτιστων πιστολέρο με ανύπαρκτη παιδεία, που μπορεί μάλιστα να έχουν το θράσος να πιστεύουν ότι έτσι λειτουργούν οι Κρητικοί.

Πριν καλά, καλά, λοιπόν, τοποθετηθούν οι κάμερες παρακολούθησης των ορίων ταχύτητας στον πολύπαθο από τα τροχαία, ΒΟΑΚ, κάποιοι υδροκέφαλοι φρόντισαν να αφήσουν πάνω τους τα σημάδια της απαιδευσιάς τους.

Η συγκεκριμένη κάμερα βρίσκεται στην εθνική οδό στο νομό Ηρακλείου.

Μόλις μια εβδομάδα έχει περάσει απο τότε που άρχισαν να λειτουργούν οι 40 κάμερες κατά μήκος της, κατ' ευφημισμόν, εθνικής οδού Κρήτης

Ξέρουμε, σε κανένα μας δεν είναι ευχάριστο το ότι από την προηγούμενη Δευτέρα λειτουργούν οι κάμερες στην εθνική, όλοι λίγο πολύ δεν τηρούμε τα όρια και δε θα θέλαμε να γίνουμε αποδέκτες μπιλιέτων.

Όμως, σε ένα ΒΟΑΚ που έχει "ποτιστεί" με πολύ αίμα, καλό είναι έστω και έτσι να τοποθετηθεί η "γάτα" που θα κάνει τα ποντίκια να... τρέχουν λιγότερο.

Επιπλέον αυτές τις κάμερες τις έχουμε πληρώσει από τις τσέπες μας και μάλιστα ακριβά και δεν ανεχόμαστε από κανέναν αδαή να καταστρέφει τη δημόσια και υψηλή σε κόστος περιουσία με το έτσι θέλω.

Αντιθέτως μπορούμε πολύ ευχαρίστως να βγάλουμε το άχτι μας στη δική του περιουσία. Πώς θα του φαινόταν αυτό ε;flashnews.gr

Αναγνώστες