ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι μπροστά στα παιδιά της επειδή αντιστάθηκε στους βιαστές της

Ξεχειλίζει η οργή από τα αποτρόπαια εγκλήματα που συμβαίνουν στην Ινδία. Παρόλο που χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν και εκατομμύρια ζητούν από...
την πολιτεία να αναλάβει δράση, οι βιασμοί συνεχίζονται και σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτεται και ένα φρικιαστικό φονικό.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν βιάσει δύο ανήλικες ξαδέρφες και τις κρέμασαν ενώ έκαψαν με οξύ μία 22χρονη για να μην αναγνωριστεί το πτώμα της. Τώρα οι βιαστές πυροβόλησαν μία 35χρονη επειδή αντιστάθηκε στις αρρωστημένες ορέξεις τους. Πέντε μέλη του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού της φυλής Γκάρο εισέβαλαν στην κατοικία της Τζοσμπίνα Σάνγκμα, την ώρα που μαζί της βρίσκονταν ο σύζυγος και τα πέντε παιδιά της.

Απτόητοι και χωρίς να υπολογίσουν την παρουσία του άνδρα της, δύο ένοπλοι έσυραν την γυναίκα έξω από το σπίτι της και ακινητοποίησαν τον σύζυγο της. Στη συνέχεια επιχείρησαν να την βιάσουν αλλά εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να σηκώσουν τα αυτόματα όπλα τους και να την πυροβολήσουν.

Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που το κρανίο της 35χρονης διαμελίστηκε ενώ μάρτυρες του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν και τα πέντε παιδιά της. «Πρόκειται για ένα από τα πιο φρικτά και απάνθρωπα εγκλήματα. Χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα και πυροβόλησαν πέντε - έξι φορές στο κεφάλι της, μπροστά στα παιδιά της ενώ είχαν φροντίσει να μη βγει ο άνδρας της από το σπίτι», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής, Λάκαρντορ Σίεμ.

Επίσης ο κυβερνήτης της πολιτείας Μεγκαλάγια όπου βρίσκεται το σπίτι της γυναίκας καταδίκασε την δολοφονία λέγοντας πως «μία τέτοια ωμή ενέργεια δεν είναι αποδεκτή σε μία πολιτισμένη κοινωνία», ενώ επισήμανε πως οι Αρχές αναζητούν τους δράστες. Οι αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού της φυλής Γκάρο έχουν σκορπίσει τον πανικό τα τελευταία πέντε χρόνια, δολοφονώντας πάνω από 100 ανθρώπους.


Αναγνώστες