Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου: Αρνούνται να αποδεχτούν την ήττα

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι «με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, δεν διστάζει να δείξει ...την καθολική πολιτική της τύφλωση και την γύμνια της απέναντι στους πολίτες που στις εκλογές του Μαΐου απαίτησαν αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής».

«Η απομονωμένη κοινωνικά κυβέρνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει το νέο κύκλο μνημονιακών δεσμεύσεων, αρνούμενη να αποδεχτεί τη συντριπτική ήττα της πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνάντηση που θα έχουν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι «με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, δεν διστάζει να δείξει την καθολική πολιτική της τύφλωση και την γύμνια της απέναντι στους πολίτες που στις εκλογές του Μαΐου απαίτησαν αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Σύντομα οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος θα αντιληφθούν ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι η κοινωνία δεν θα ανεχτεί στην πλάτη της, άλλες ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές».

Αναγνώστες