Πανελλήνιο σοκ! Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εγκαλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων... σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, απόπειρες ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας που φέρνει στη δημοσιότητα ο Σκάι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενοί συνεργάτες του «προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο».

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας έχει στα χέρια του στοιχεία από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκπομπής «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως ύποπτοι καλούνται οι Γ. Σαρρής, Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Κουρίδης, Αρ. Σταθόπουλος, Θ. Μπριάκος, Γ. Δούρος και οι διαιτητές Κ. Ιωαννίδης, Απ. Αμπαρκιόλης και Γ. Καμπαξής.

Αναγνώστες