Πεντάωρη στάση εργασίας την Τετάρτη των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία

Πεντάωρη παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11 πμ, έξω από ...το υπουργείο Υγείας αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ.

Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες, Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας στα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Προνοιακές Μονάδες και ΕΚΑΒ με θέμα την άρνηση στη διαδικασία αξιολόγησης.

Τα ΔΣ των Σωματείων θα επιστρέψουν στον υπουργό Υγείας ως απαράδεκτα τα φύλλα αξιολόγησης ή τις υπογραφές των υπαλλήλων όπου αυτά δεν μοιράστηκαν.Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, παρήλθαν οι καταληκτικές ημερομηνίες επιμερισμού των ποσοστών από τους Διοικητές, της παραλαβής των Φύλλων Αξιολόγησης και της Αυτοαξιολόγησης, χωρίς να συμμετάσχει ούτε ένας εργαζόμενος στη διαδικασία της Αξιολόγησης και η ενυπόγραφη άρνηση είναι καθολική με πάνω από 40.000 υπογραφές.

Αναγνώστες