Πια γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πουτ@@@ χωρίς τσίπα και αξιοπρέπεια!

Τα είπε και ξεθύμανε μέσω facebook, όπως συνηθίζει τελευταία Αυτή τη φορά στο προσκήνιο όμως βρέθηκε και η πρώην φίλη της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία αντάλλασσε φιλιά πάθους με τον...
επί 5 χρόνια σύντροφο της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Δείτε όσα έγραψε:

''Αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο πια , να πρέπει να εκθέτει κάποιος τόσο όσο να ασχοληθούν μαζί του κ να τον παίξουν κι εκείνον λιγαααααακι- ύστερα από τόσα site- blogs-k σελίδες που ανέφεραν το χωρισμό μας,κ αφού πια σαν φίλοι τα μοιραστήκαμε όλα , εγώ θέλω να τονίσω κ να πω, πως οι δηλώσεις που είχα κάνει μετά το ταξίδι αναψυχής μου στη Μύκονο στην εσπρέσο, είναι οι αληθινές κ οι έγκυρες !

Σαφώς δεν υπήρχε πότε τρίτο πρόσωπο - άπλα δεν υπήρχε εξέλιξη σε αυτη τη σχέση κ όταν κάτι μετά από 5 ολόκληρα χρόνια κάνει τον κύκλο του ή το χαλάς ή το νομιμοποιείς!

Αν θεωρείτε όλοι εσείς,γνωστοί - φίλες φίλοι ακόμα κ τα ΜΜΕ πως μπορείτε να με πικάρετε με όσα ανά καιρούς μου λέτε ή στέλνετε στο inbox μου σας το λέω για τελευταία φορά : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ για έμενα είχε τελειώσει ως άντρας από όταν χωρίσαμε - πλέον με το να τα φτιάξει με την παρέα μου κ να εκτίθεται για να ακουστεί (ενώ σε έμενα έλεγε πάντα τα χειρότερα για εκείνη κ τη έκραζε αυτός με όλο το παρεάκι του ) απλά έχει τελειώσει πια και ως άνθρωπος !!!Κ αυτό απεδείχθη όταν έκανε το βήμα κ γύρισε άλλα φυσικά τον γείωσα ..

Όσο εκτίθεται- τόσο τον ξεπερνάω! Φαίνεται η απελπισία του εκεί τον οδήγησε ..από την άλλη βέβαια η εύκολη φίλη μου χωρίς τσίπα κ αξιοπρέπεια ενέδωσε άλλα δε μου κάνει εντύπωση σαφώς γιατι το να είναι κάποια π@τ@ν@ στο σώμα είναι δικαίωμα της - αλλά όταν είσαι στο μυαλό κ την ψυχή είναι κ αποτέλεσμα των πράξεών της ..

Δε με καίτε-γελάω !!! Καίγεται η φωτιά ;;;Γατάκια!!!Κι ο κόσμος γελάει - γιατί εκεί που έφτυναν τώρα γλύφουν .

 . Ας μας πουν μόνο τί γεύση έχει η ξεφτίλα ;!;!

Εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ναι καλά τα παιδιά κ ευτυχισμένα - κ καλούς απογόνους

Όσο για έμενα ΔΗΛΩΝΩ είμαι Μόνη μου από όταν χώρισα ..

Κοιτάω μπροστα κ προσπαθώ να περνάω τέλεια ! Όλοι εσείς ευχαριστώ που μου στέκεστε κ με αγαπάτε !!! Κι ο Θεός ποτε δεν αφήνει κανέναν - πόσο μάλλον έμενα που είμαι ένα από τα καλύτερα παιδια του lol".

Αναγνώστες