Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Εγκαταλείπουν την Ελλάδα!

Όπως διαβάσαμε στην στήλη των MEDIA… στην εφημερίδα “Reallife” το λαμπερό ζευγάρι σκοπεύει να…
μεταναστεύσει. “Την ώρα που η μάχη μαίνεται, στο στρατόπεδο του ANT1 καταστρώνουν μεγαλεπήβολα σχέδια για μετάδοση της εκπομπής…

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προγραμματίζουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για τα Χριστούγεννα, το οποίο όμως δεν θα γίνει για λόγους αναψυχής. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του ταξιδιού θα είναι να μεταφερθεί σύσσωμη η εκπομπή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το “Πρωινό” να βγει ζωντανά στον αέρα από studio της Νέας Υόρκης.

Για τον σκοπό αυτό οι ιθύνοντες έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις με στελέχη του ομίλου που εργάζονται στην Αμερική για τις ανάγκες του ΑΝΤ1 Satelite και εξετάζουν τι δυνατότητες υπάρχουν για να υλοποιηθεί το σχέδιο. Αν ευοδωθεί η προσπάθεια, θα είναι η πρώτη φορά΄που εγχώρια εκπομπή θα μεταδοθεί αυτούσια από την Αμερική.

Η προηγούμενη φορά που είχε επιχειρηθεί κάτι ανάλογο ήταν τη δεκαετία του ’90, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στις ΗΠΑ, συναντήθηκε με τηλεθατές και επίσημους φορείς της ομογένειας, παρουσιάζοντας όμως μόνο κάποια ρεπορτάζ από κει και όχι ολόκληρη εκπομπή.”

Αναγνώστες