Εντάσεις και αναζητήσεις από την αστυνομία στο Ραδιόφωνο της Εκκλησίας

Γεγονότα που ντροπιάζουν την Εκκλησία εκτυλίχθηκαν το Σάββατο με την ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου τη...
διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας που εμφανίζεται να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τη δικαιοσύνη και τις δικαστικές αποφάσεις!

Οπως έγινε γνωστό (και γράφτηκε σε προηγούμενη ανάρτηση) μια απολυμένη πρώην εργαζόμενη του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας προσέφυγε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε. Η δικαστική απόφαση μάλιστα διέτασσε να επαναπροσληφθεί κάτι με το οποίο αρχικά συμφώνησε ο διευθυντής του 89.5 κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας.

Το Σάββατο το πρωί η εργαζόμενη λοιπόν πήγε στην παλιά της δουλειά αλλα της απαγορεύτηκε να εργαστεί! Αποτέλεσμα ήταν να σπεύσει η αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή, και να οδηγήσει τους εγαζόμενους που εμπόδιζαν την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης στο τμήμα! Την ίδια ώρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας κ. Κατσιάρα που μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται!
Τελικά η εργαζόμενη επέστρεψε στον ραδιοσταθμό και εργάστηκε κανονικά, όπως προέβλεπε η δικαστική απόφαση.

Μετά από όλα αυτά είναι να απορεί κανείς πως η διεύθυνση του ραδιοσταθμου παραμένει στη θέση της. Είναι δυνατόν άνθρωποι στη διοίκηση της Εκκλησίας να αναζητούνται από την αστυνομία και κανείς να μην ασχολείται; Είναι δυνατόν η Εκκλησία να δείχνει ΄τετοια ασέβεια προς τη δικαιοσύνη και να δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι υπεράνω των νόμων; Ποιοί τέλος πάντων παρασύρουν τον Αρχιεπίσκοπο σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο και μάλιστα εν μέσω κρίσης;

Η απόλυση εργαζομένων της Εκκλησίας ήταν το πρώτο λάθος. Το δεύτερο και μεγαλύτερο γίνεται τώρα. Αν η Εκκλησία δεν συντάσσεται με το δικαιο πως περιμένουμε ο κάθε διωκόμενος εργαζόμενος θα βρεί δικαίωση από ιδιώτες εργοδότες;

Είναι κριμα να στέλνονται λάθος μηνύματα στον λαό που υποφέρει και στους χιλιάδες άνεργους ή αδίκως απολυμένους.

Η Εκκλησία ποτέ δεν ήταν τόσο σκληρή! Κρίμα.

Αναγνώστες