«Στην ΑΕΚ… ολοκληρώνεσαι»


Το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με τα Χανιά στα Περιβόλια είναι ιδιαίτερο για τον Μιχάλη Μπακάκη, καθώς ο 23χρονος δεξιός μπακ θα... τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που υπηρέτησε τη σεζόν 2011/12.

«Τα Χανιά ήταν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου και πιστεύω πως τώρα που θα γυρίσω ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός προς το πρόσωπό μου και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν το εισπράξω αυτό. Εννοείται πως παρακολουθώ την ομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους από εκείνη την χρονιά. Είναι μια ομάδα που με βοήθησε και εύχομαι πάντα να πετυχαίνει τους στόχους της», δήλωσε στα «Χανιώτικα Νέα» και θυμήθηκε το πέρασμά του από τον ΑΟΧ. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά… Με τον ΑΟΧ τότε είχαμε πολλές δυσκολίες αλλά ευτυχώς είχαμε καταφέρει τον στόχο μας και η χρονιά είχε βγει πετυχημένη».

Πλέον ο ίδιος ανήκει στην ΑΕΚ και το απολαμβάνει. «Το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πραγματικά κάτι το πολύ ωραίο… Μαζί με τον εξαιρετικό της κόσμο, ο κάθε ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται σαν επαγγελματίας», τόνισε, ενώ μιλώντας για το παιχνίδι της Παρασκευής ανέφερε: «Ο ΑΟΧ είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Πηγή: Sport-fm.gr

Αναγνώστες