Σάλος με βίντεο όπου ο Μαραντόνα χτυπά τη πρώην σύντροφο του

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο Αργεντίνος την πλησίασε και άρχισε να την χτυπά

Το παρακάτω βίντεο προβλήθηκε από τη...
δημοφιλή εκπομπή υψηλής τηλεθέασης της Αργεντινής «Nosotros al Mediodia» και δείχνει τον πρώην σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε κατάσταση μέθης, να πλησιάζει την πρώην αρραβωνιαστικιά του και αν της λέει:

«Συνέχισε, συνέχισε να κοιτάζεις στο κινητό σου». Τότε εκείνη του λέει οργισμένη: «Σταμάτα! Γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω το κινητό μου;». Εκείνος τότε σηκώνει το χέρι του κι αρχίζει να την χτυπά... «Σταμάτα! Σταμάτα! Σταμάτα να με χτυπάς Ντιέγκο, του λέει η 24χρονη.

Μετά την προβολή του βίντεο στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal 13TV», ο Ντιεγκίτο θέλησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, αναφέροντας: «Ναι, πέταξα τη τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκες. Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί. Παραδέχομαι ότι πέταξα το τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο δεν συνέβη».

Το συμβάν αυτό έχει προκαλέσει κατακραυγή στα ΜΜΕ της Αργεντινής κατά του Μαραντόνα, ενώ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πήραν «φωτιά», με αρνητικά και υβριστικά σχόλια κατά του 53χρονου πρώην σούπερ σταρ.

Δείτε το βίντεο...

Αναγνώστες