«Οδήγησε» το παιδί του στο θάνατο για να το τιμωρήσει!

Θέλησε να το τιμωρήσει και επέλεξε να το περιλούσει με καυτό νερό. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα, να μπει σε... τεχνητό κώμα και εν τέλει να υποκύψει.

Ένα κοριτσάκι δύο ετών, το οποίο κατάβρεξε ο πατέρας του με καυτό νερό στην μπανιέρα του σπιτιού τους για να το «τιμωρήσει», πέθανε σήμερα από τα εγκαύματα που είχε υποστεί, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το παιδί, στη Βιέννη. Η μικρή έφερε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη και πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια, δύο εβδομάδες αφότου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο 26χρονος πατέρας, Αλεξάντερ Σ., είχε πει στους αστυνομικούς ότι έβαλε το παιδί κάτω από το ντους για «να του δώσει ένα μάθημα» και ισχυρίστηκε ότι το έκαψε «κατά λάθος» γιατί ήθελε να το βρέξει με κρύο νερό, όχι με καυτό. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας έχει αφεθεί ελεύθερος, όμως όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές, ενδέχεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για κακομεταχείριση ανηλίκου που οδήγησε στον θάνατο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε αυστριακά μέσα ενημέρωσης, το νερό με το οποίο κάηκε το παιδί ήταν θερμοκρασίας 50-70 βαθμών Κελσίου.

Αναγνώστες