Μπάγεβιτς: Η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μας

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα αποκτήσει σύντομα γήπεδο και με τη δυναμική που αυτό θα της προσδώσει θα κατακτήσει και... το πρωτάθλημα που τόσο της λείπει εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ. Παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην τωρινή ομάδα και τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ μίλησε για την ασφάλεια που παρέχει η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην κεφαλή του συλλόγου.

Αναλυτικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για:

-την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα: «Μέχρι στιγμής είμαστε μία χαρά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα βγει και η ποιότητα, έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω με τον κόσμο αυτό θα είμαστε πιο δυνατοί για να καταφέρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Είναι δύσκολο για όλους που είμαστε εδώ, σε αυτή την κατηγορία. Ειδικότερα για τον κόσμο μας. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε. Για την ΑΕΚ δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτό που κάναμε. Πιστεύω ότι θα γίνουν έτσι όπως έχουμε πει και έχει σχεδιάσει ο κύριος Μελισσανίδης. Δεν υπήρχε άλλη λύση για να κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε».

-το γήπεδο τα ης ΑΕΚ: «Θέλουμε να γυρίσουμε στην Σούπερ Λίγκα και με το γήπεδο που θέλουμε πολύ να γίνει και να τελειώσει, θα είναι κάτι άλλο. Αν έχεις σπίτι είναι κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Θα είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μας. Με το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είμαι πολύ δυνατοί. Με αυτό τον κόσμο δύσκολα μπορείς να χάσει εκεί. Δεν μπορεί να γίνει κάπου αλλού το γήπεδο. Μας πρότειναν και αλλού, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει άλλη θέση εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κύριος Μελισσανίδης τα έχει δώσει όλα για την ΑΕΚ και τα δίνει όλα για την ΑΕΚ. Προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκινήσει το γήπεδο. Είχαμε δυσκολίες, έχουμε ακόμη, αλλά πιστεύω ότι όσο το δυνατόν πιο σύντομα θα αρχίσει το γήπεδο. Έχει βάλει στοίχημα ότι το γήπεδο θα το κάνει και θα το κάνει. Είναι όνειρο η πρώτη μέρα στο γήπεδο. Όλα θα πάνε καλά, να είμαστε καλά και η ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει. Ο Δημήτρης να είναι εκεί που πρέπει να είναι, μαζί μας. Είναι καλό που είναι και πάλι μαζί μας».

-τον Τραϊανό Δέλλα: «Έχει βελτιωθεί. Ένα χρόνο παραπάνω είναι προπονητής, έχει πείρα. Είναι τρελαμένος με την δουλειά του. Μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να είναι εκεί που πρέπει».

-το πότε θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα: «Θέλουμε το επόμενο πρωτάθλημα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο νέο μας σπίτι θα είμαστε άλλη ομάδα. Η ομάδα τότε θα… πετάει, όπως λέει ο πρόεδρος μας».

-τις κλήσεις Μάνταλου και Μπακάκη στην Εθνική: «Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Μην κοιτάτε που είμαστε στη δεύτερη κατηγορία. Έχουμε και άλλους για την Εθνική ομάδα. Ο Ρανιέρι, όπως κάθε προπονητής, θέλει χρόνο. Έχει πείρα, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, είχε επιτυχίες. Θέλει ακόμη λίγο χρόνο».

Πηγή: sport-fm.gr

Αναγνώστες