Η νέα μεγάλη πρόκληση για τον Μιχάλη Ζαμπίδη! Ποιος είναι ο Τούρκος που τον απειλεί;

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης...
αγωνίζεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, στην κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα, το Iron Challenge, αντιμετωπίζοντας τον Τούρκο πρωταθλητή Harun Kina!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα βάλει φωτιά στο ring του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, σε μια αναμέτρηση που θα κόψει την ανάσα. Ενάμιση χρόνο μετά την ήττα του στη Ρουμανία, ο Harun Kina προκαλεί τον Έλληνα Πρωταθλητή και διεκδικεί τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 kg, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σε έναν αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής με ιδιαίτερη τεχνική, καθώς έχει ασχοληθεί με πολλές και διαφορετικές πολεμικές τέχνες εκτός του kick boxing όπως το karate (shotokan), το Thai Boxing και το MMA. Μάλιστα, είναι ο επίσημος sparring partner του μεγάλου Ολλανδού Πρωταθλητή Andy Souwer, ενώ ήταν ένας από τους sparring partners του Batu Khasikov, κατά την προετοιμασία του Ρώσου για την αναμέτρηση του με τον Μιχάλη Ζαμπίδη τον περασμένο Μάρτιο.

Στόχος του Μιχάλη Ζαμπίδη για το Iron Challenge, είναι η 154η νίκη της καριέρας του, σε έναν θεαματικό αγώνα, αφιερωμένο στο ελληνικό κοινό. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Έλληνας Πρωταθλητής: «Είμαι σε φάση εντατικής προετοιμασίας και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στη χώρα μου, μπροστά στο ελληνικό κοινό που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένω όλους στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για να κρατήσουμε τη ζώνη στην Ελλάδα!»

Στο Iron Challenge θα συμμετάσχουν ακόμη 40 σημαντικοί Έλληνες αθλητές, σε μοναδικές αναμετρήσεις που θα πλαισιώσουν τη μονομαχία του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Αναγνώστες