Στο φως λεπτομέρειες από τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης απο τον πατριό της

Τα τέσσερα χρόνια κόλασης που βίωνε στα χέρια του πατριού και της μητέρας της, από την ημέρα που έσβησε τα 14 κεράκια της έως και την ενηλικίωσή της, με άγριους βιασμούς και... απίστευτες απειλές, θα «ξαναζήσει» μια 19χρονη σήμερα κοπέλα από τη Ρόδο στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Οι κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Γρεβενών (ο πατριός) και Θηβών (η μητέρα).

Το σπίτι όπου η 19χρονη Τ.Χ. έμενε με τους δύο μικρότερους αδελφούς της (ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών) μετατράπηκε σε τόπο μαρτυρίου το 2009, μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η 36χρονη τότε μητέρα της έβαλε στο σπίτι τον 47χρονο εραστή της.

Η Espresso αποκαλύπτει σήμερα λεπτομέρειες σοκ από τη δικογραφία της πρωτοφανούς υπόθεσης. Το δράμα του κοριτσιού ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων του: «Γινόμουν 14 και με είχαν βγάλει η μάμα μου και ο Α. για φαγητό. Κάποια στιγμή έφυγε η μαμά μου από το τραπέζι και πήγε στην τουαλέτα. Τότε ο Α. μου είπε: «Αύριο θα έρθεις στο κρεβάτι μας, έχω συνεννοηθεί με τη μαμά σου»».

Το θύμα περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν τα επόμενα 24ωρα: «Ήμουν στο δωμάτιό μου και ήρθε η μητέρα μου και με φώναξε και μου είπε: O A. σε περιμένει, πήγαινε μέσα στο δωμάτιο. Ο Α. ήταν γυμνός και μπήκε μέσα και η μαμά μου. Εγώ είχα σαστίσει, δεν ήξερα τι να κάνω και η μητέρα μου μού είπε: «Κάθισε να μάθεις, να δεις πως είναι». Μου είπε επίσης να ξαπλώσω και να βγάλω το παντελόνι μου. Μετά αυτός με πίεζε ασκώντας μου πίεση να βάλει το όργανό του μέσα μου. Εγώ έκλαιγα και φώναζα και έλεγα: Δεν θέλω, θέλω να φύγω και τότε η μητέρα μου είπε: Άσ’ την, ίσως να ντρέπεται επειδή είμαι εγώ μπροστά».

Η πρώτη φορά που η 19χρονη σήμερα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της, παρουσία της μητέρας της (κάτι που επαναλαμβανόταν καθημερινά επί 4 χρόνια εναλλάξ σε δύο σπίτια στη Ρόδο), ήταν τρεις ημέρες μετά τα 14α γενέθλιά της. «Μου είπε ο Α. να πάω στο δωμάτιό του. (…) Μου έβγαλε το παντελόνι και μετά με αγκάλιασε και μου είπε να η φοβάμαι. Με χάιδευε, με φιλούσε στο στόμα και στο στήθος και σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω κι ενώ εγώ του έλεγα ότι δεν θέλω, αυτός μου κατέβασε το εσώρουχό μου χωρίς να το θέλω και μπήκε μέσα μου», αναγράφεται στη δικογραφία, ενώ η κοπέλα ανέφερε ότι αυτό γινόταν έως τις αρχές Νοεμβρίου 2013, όταν έσπασε τη σιωπή της.

Αναγνώστες