Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Χαμόγελου του Παιδιού

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπόγραψαν... χτες η αναπληρωτής υπουργός, Φώφη Γεννηματά, και ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Μέσω του μνημονίου, το υπουργείο θα στηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πανελλήνια κλίμακα, με ενημέρωση του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού για τη δυνατότητα εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του συλλόγου, με δωρεάν διάθεση προϊόντων, με διοργάνωση bazaar κατά τη διάρκεια εορτών και εκδηλώσεων για ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου, ενώ παρέχεται η δυνατότητα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ασφαλισμένα παιδιά του συλλόγου στα εξωτερικά ιατρεία των στρατιωτικών νοσοκομείων, καθώς και στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιού (ΚΕΦΠ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά.

Επίσης, το υπουργείο θα συμβάλλει στην έρευνα και διάσωση εξαφανισμένων ανήλικων με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για ανεύρεση και εκμίσθωση ακινήτων για τη στέγαση των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Αναγνώστες