Στην αντεπίθεση η Μαριάννα Λάτση για τους ισχυρισμούς Κουκουλόπουλου

Για βαρύτατη προσβολή κάνει λόγο η κα Μαριάννα Λάτση αναφερόμενη στις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Π. Κουκουλόπουλου στη Βουλή. 

Σημειώνεται... ότι ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε χθες ότι υπάρχουν φωτογραφίες από το υποτιθέμενο δείπνο του κ. Τσίπρα με τις κ.κ. Λάτσα και Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, κάτι το οποίο όπως τονίζει η κα Λάτση είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά. Επιπλέον, στη δήλωσή της υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Αναλυτικά, η πλήρης δήλωση της κας Λάτση έχει ως εξής:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων ΄ειδήσεων΄, όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η ΄είδηση΄ είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι ΄φωτογράφοι΄ και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους.».

Αναγνώστες