Νεκρός ο μεγιστάνας Scot Young: Τα πάθη, η χλιδή, η χρεοκοπία και η καταστροφή του 52χρονου εκατομμυριούχου [εικόνες]

«Νιώθω σοκαρισμένη από την ξαφνική απώλεια του καλύτερου μου φίλου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συντρόφου του μεγιστάνα Scot Young, που πέθανε εντελώς ξαφνικά, μετά από πτώση από....
το πολυτελές διαμέρισμά του, που βρισκόταν δίπλα στο άλλοτε σπίτι του John Lennon στο Λονδίνο.


O 52χρονος εκατομμυριούχος με αμύθητη περιουσία καταστράφηκε κατά την διάρκεια του πικρού του διαζυγίου, με την πρώην γυναίκα του να διεκδικεί 300 εκατομμύρια λίρες και να τον κατηγορεί ότι έχει κρυμμένα 400 εκατομμύρια σε off shore. Τελικά το δικαστήριο όρισε ως ποσό καταβολής 20 εκατομμύρια λίρες. Η πρώην σύζυγος δεν τα έλαβε ποτέ γιατί ο Scot Young κήρυξε πτώχευση.


Συγκλονισμένη δηλώνει σήμερα η 49χρόνη, πρώην γυναίκα του Michelle, μητέρα των δυο παιδιών του, που δήλωσε ότι ο πρώην άνδρας είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στην ζωή του κατά την διάρκεια της 6χρονης δικαστικής τους διαμάχης. «Εγώ και οι κόρες μου είμαστε συντετριμμένες, πήγαμε και ξαναγυρίσαμε από την κόλαση»


Ο άνδρας βρέθηκε καρφωμένος πάνω σε σιδερένιες βέργες που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κάτω από πολυτελές του διαμέρισμα. Οι διασώστες αναγκάστηκαν να κόψουν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν το σώμα του.



Ο θάνατος του κάποτε πλουσιότερου Βρετανού ήρθε ένα χρόνο μετά από το τέλος της πολύκροτης δίκης, με την σύντροφο του Noelle Reno να δηλώνει, ότι το διαζύγιο είναι αυτό που σκότωσε τον Scot Young.






Αναγνώστες